Compania Arabesque, care se ocupa cu distribuirea de materiale de constructii si finisaje, a investit peste opt milioane de euro intr-un nou centru comercial si logistic la Iasi, cu o suprafata de depozitare de 40.000 metri patrati, relateaza NewsIn.
Noul centru comercial si logistic al Arabesque din Iasi este cel de-al 15-lea deschis de companie in tara. Aici, specialistii vor avea la dispozitie un portofoliu complet de materiale pentru constructii, finisaje si amenajari, de la materiale grele, sisteme pentru acoperisuri, produse pentru amenajari interioare, instalatii sanitare si termice, echipamente electrice, corpuri de iluminat, pana la materii prime pentru mobilier.

"In noul centru comercial vor lucra aproximativ 200 de angajati. In acelasi timp, pentru un suport logistic eficient, Arabesque Iasi detine si un parc propriu de autocamioane specializate care asigura maxim de operativitate la descarcare si transport gratuit al materialelor in maxim 24 ore de la primirea comenzii", sustin reprezentantii Arabesque.

Arabesque s-a lansat pe piata din Romania in anul 1994 si are ca obiect de activitate comertul cu materiale de constructii.

In Romania, compania mai are deschise centre comerciale in orase ca Bucuresti, Cluj, Timisoara, Brasov, Constanta, Craiova, Ploiesti, Galati, Piatra Neamt, Bacau, Oradea si Baia Mare. Pe plan extern, Arabesque are deschise centre comerciale si in Republica Moldova, Bulgaria, Serbia si in Ucraina.

Cifra de afaceri a Arabesque s-a ridicat anul trecut la peste 450 milioane euro, cu aproximativ 30-35% mai mult fata de cifra raportata in anul 2006.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri