Administratia Arcelor Mittal Galati a introdus, ieri, in instanta, o actiune in regim de urgenta prin care solicita suspendarea grevei declansate de catre Sindicatul Solidaritatea, transmite NewsIn.
Purtatorul de cuvant al companiei, Dorian Dumitrescu, a precizat ca este vorba de o cerere judecata prin ordonanta presedentiala. Potrivit aceleasi surse, compania a invitat pe platforma siderurgica "mai multe institutii ale statului", fara a le numi insa nominal. Dumitrescu a confirmat doar prezenta Inspectoratului Teritorial de Munca, a Politiei si a Jandarmeriei.

In ceea ce privesete incidentul inregistrat ieri la poarta combinatului, in timpul caruia mai multi grevisti au fortat calea de acces pe platforma, directorul firmei WBC, cea care asigura paza combinatului, Ionel Serban, a declarat ca cel putin deocamdata nu se poate vorbi de o suplimenatre a efectivelor de paza.

"Daca situatia o va impune si daca beneficiarul (n.r.: compania Arcelor Mittal Galati) va solicita sa se suplimenteze echipajele de la poarta, se vor lua masuri", a declarat Ionel Serban.

Afirmatia a fost facuta in contextul in care, miercuri dupa-amiaza, grevistii de la Solidaritatea planuiesc un amplu miting de protest in fata portii principale a combinatului siderurgic, la care sunt asteptate si sindicalisti din alte unitati industriale din tara.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri