Directorul de marketing si comunicare al producatorului de bauturi racoritoare si gustari Pepsi Americas Romania, Eusediu Margasoiu, va pleca din cadrul companiei pentru care a lucrat peste 15 ani, din cauza "nepotrivirii punctelor personale de vedere cu cele ale noii conduceri a companiei".

“Plecarea mea de la Pepsi va intra in efect incepand cu 1 mai anul curent. Plec pentru ca sunt de 15 ani in companie si de noua ani pe aceasta pozitie. De asemenea, plecarea mea se datoreaza si faptului ca am puncte diferite de vedere cu noua structura din companie si cu noul manager”, a declarat, pentru Wall-Street, Eusediu Margasoiu (foto).

Fostul director de marketing din cadrul companiei controlate de Pepsi Americas a decis sa porneasca o afacere pe cont propriu in domeniul consultantei in marketing strategic.

“Am sesizat o oportunitate pe piata de profil inca de pe vremea cand lucram la Pepsi si mi-am dat seama ca nu pot sa alerg dupa doi iepuri. Atunci m-am hotarat sa-mi continui cariera ca freelancer”, a mai explicat fostul director de la Pepsi Americas Romania.

Margasoiu spune ca a refuzat ofertele pe care le-a primit din partea unor jucatori de pe piata produselor de larg consum (FMCG) si nu numai pentru ca pe langa oportunitatea identificata pe piata de profil, exista si o una educativa, mai ales in conditiile in care mari companii de top din Romania inca nu au un plan strategic.

“La momentul actual, din cate stiu, nu exista companii care sa ofere consultanta de marketing strategic extern. Multe companii nici macar nu-si fac vreun plan strategic de marketing, de aceea multe dintre ele si dispar”, a adaugat Margasoiu.

Plecarea directorului de marketing din cadrul Pepsi Americas Romania vine pe fondul schimbarii manageriale care a survenit acum un an, in luna martie. Compania americana Pepsi Americas, cea care a preluat controlul asupra imbuteliatorului Quadrant Amroq Beverages (QAB), l-a numit pe manager director general pe Mike Holmes si pe Eamonn Murphy in functia de CFO (chief financial officer).

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri