Compania Rompetrol Moldova estimeaza o crestere a volumului de vanzari pana la 60.000 tone in 2008, de la 40.000 tone anul trecut si obtinerea unei cote de 12% din piata de combustibili locala, de la 7% cat detinea in 2007, informeaza compania.
”Scopul principal al companiei ramane, si in 2008, dezvoltarea propriei retele de distributie a combustibililor, prin achizitionarea altor benzinarii, sporind astfel volumul de vanzari pentru toate categoriile de combustibili si a cotei de piata”, a declarat directorul general al Rompetrol Moldova, Alexandru Coman.

Totodata, Rompetrol Moldova a introdus de marti in cele 12 statii pe care le opereaza gama de carburanti Efix, care corespund normelor de poluare Euro 4, potrivit unui comunicat al Rompetrol.

Masura se inscrie in strategia Rompetrol de a oferi consumatorilor produse si servicii de calitate, cu valoare adaugata mare, asa cum sunt si Hei, Fill & Go sau Rompetrol Expres in Romania.

Pe langa sortimentele traditionale de carburanti, in toata reteaua Rompetrol Moldova sunt disponibile de marti benzina Efix (benzina cu cifra octanica 95, standard Euro 4) si Efix Diesel cu 3% Biodiesel (standard Euro 4).

Benzina Efix are cifra octanica 95 si este aditivata special pentru a facilita curatarea si functionarea injectoarelor, reduce depunerile pe supape si cilindri si micsoreaza consumul.

Motorina Efix este aditivata pentru a facilita curatarea injectoarelor, reducerea coroziunile si a efectului de spumare, se anunta in comunicat.

Rompetrol Moldova opereaza pe piata din Republica Moldova din septembrie 2002.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri