Lantul de cafenele din Marea Britanie, Coffee Republic, va inaugura miercuri prima sa locatie in Romania, in incinta Baneasa Shopping City.
Brandul Coffee Republic s-a extins si in Romania prin intermediul master-francizorului Krruss Holding, detinut de oamenii de afaceri Salim Thava si Shaf Ali, cu activitati in sectorul imobiliar si piata de retail din Romania.

Lantul britanic Coffee Republic a fost infiintat in 1995, de Bobby si Sahar Hashemi si este una dintre cele mai cunoscute retele de cafenele din Marea Britanie.

Pe piata cafenelelor din Romania mai sunt prezente lantul britanic Costa Coffee si retelele americane Starbucks si Hard Rock Cafe, iar in curand Coffee Heaven, aflat in joint-venture cu Snack Attack, va deschide propria locatie in Baneasa Shopping City.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri