Logan, primul model Dacia testat de organismul independent EuroNCAP, la Stockholm, a obtinut, ieri, nota 3 stele. Modelul testat a fost cel cu propulsor de 1,4 litri si dotat cu airbaguri pentru pasager si sofer.

Francezii de la Renault sunt incantati de acet lucru. Logan ofera un nivel de securitate optim pentru acest nivel de gama, afirma Jacques Faure, responsabil pentru securitatea pasiva la Renault. Francois Fourmont, directorul general al Automobile Dacia si vicepresedinte Renault pentru Europa de Est, a declarat, ieri, ca stelele obtinute de Dacia Logan plaseaza modelul pe unul dintre cele mai bune niveluri din clasa lui.

Francezii sunt multumiti si de punctajul de trei stele obtinut pentru protectia copiilor, ceea ce confirma in opinia lor faptul ca Logan este o masina destinata familiilor. Francezii sunt totusi constienti de lipsurile masinii Dacia Logan. Dacia Logan va beneficia cu siguranta de imbunatatiri pentru cresterea performantelor si sigurantei pasagerilor.

Nu putem spune exact in ce vor consta modificarile, dar va putem asigura ca masina va evolua din punct de vedere tehnic, dar si tehnologic, a mai spus Fran?ois Fourmont.

Pe de alta parte, agentia Mediafax, fara sa citeze pe nimeni, comenteaza punctajul Logan, spunand ca ar fi vorba despre cel mai slab punctaj posibil la toate categoriile la care a fost verificat, la clasa masinilor de familie de mici dimensiuni. Este vorba despre primul model Dacia testat vreodata de EuroNCAP, organizatia europeana de evaluare a sigurantei autoturismelor noi.

Un nou premiu pentru Dacia

Logan aduna premii dupa premii pe piata romaneasca. Dupa ce cititorii revistei Auto Mondial au desemnat Loganul masina anului 2004, acelasi calificativ l-a primit si din partea celor care citesc revista Autoturism a Automobil Clubului Roman. Si acesti cititori au considerat Loganul cel mai popular model aparut anul trecut.


Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri