MOL Romania a anuntat ca va deschide o noua benzinarie in Capitala, cea de-a doua in acest an, dupa cea din Ludus, in aprilie.
Reprezentantii companiei spun ca este vorba despre un proces de rebranding al statiei, dar nu au precizat care este valoarea acestei investitii.

“Ne intarim pozitia pe piata distributiei de carburanti din Capitala deschizand a 23-a statie din Bucuresti si totodata a 124-a statie din reteaua MOL. Benzinaria, situata intr-o zona cu trafic intens, va pune la dispozitia clientilor doar produse si servicii de inalta calitate”, a declarat directorul general al MOL Romania, Zsolt Szalay.

Statia functioneaza in regim non-stop si ofera carburanti precum: benzina EVO, motorina EVO Diesel, benzina Tempo Plus 95 si motorina Tempo Plus Euro Diesel. Benzina si motorina EVO sunt carburanti Euro 5, cu un continut de sulf de sub 10 ppm.

MOL Romania a inaugurat in 18 aprilie, la Ludus, judetul Mures, prima benzinarie din 2008, proiect in care a investit peste 1,2 milioane euro, neincluzand pretul terenului, iar pana la finele anului urmeaza sa mai deschida inca cel putin zece benzinarii.

MOL Romania face parte din Grupul MOL (MOL Plc.), cea mai mare companie integrata de petrol si gaze din Europa Centrala si de Est, avand sediul central la Budapesta. Capitalizarea de piata a Grupului MOL este de peste 15 miliarde de dolari. Avand 15.000 de angajati, compania isi desfasoara activitatea in Europa, Orientul Mijlociu, Africa si tarile CSI. MOL detine trei rafinarii in Ungaria, Slovacia si Italia si opereaza 1.000 de statii de alimentare in Europa Centrala si de Sud-Est.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri