Carrefour va deschide in Pitesti un nou hypermarket in centrul comercial Jupiter City, investitia fiind de aproximativ 20 de milioane de euro, informeaza reprezentantii companiei.
Potrivit comunicatului, suprafata de vanzare este de 7.400 mp. In Carrefour Pitesti au fost create 450 noi locuri de munca, iar de la infiintarea sa, Carrefour Romania a facut deja peste 8.000 de angajari in hypermarketuri si are peste 1.000 de angajati in supermarketurile Carrefour Express.

"In perioada 2008-2009 vom continua strategia alerta de dezvoltare, si vom mai deschide noi hypermarketuri Carrefour in: Oradea, Buzau, Sibiu, Deva, un al doilea hypermarket la Braila, un al doilea la Iasi, un al doilea la Constanta, inca doua la Bucuresti - Vitan si Berceni. Pe langa aceste hypermarketuri, operam deja si pe segmentul de supermarketuri – prin preluarea celor 21 de magazine Artima, care vor deveni Carrefour Express pe parcursul acestui an", se arata in comunicatul emis de companie.

Carrefour este lider pe formatul de hypermarket in Romania, realizand in 2007 o cifra de afaceri de 866 milioane de euro, cu o crestere de 42,2% fata de 2006. In 2008, Carrefour se asteapta sa depaseasca un miliard de euro in ceea ce priveste cifra de afaceri.

Centrul comercial Jupiter City este situat la intrarea in Pitesti, la nodul de legatura dintre autostrada Bucuresti-Pitesti si DN 65. Complexul se intinde pe 40.000 mp.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri