Importatorul si distribuitorul de tigle metalice, Final Distribution din Baicoi, judetul Prahova, si-a inaugurat noul sediu dupa o investitie de 400.000 euro si vizeaza anul acesta afaceri cu peste 40% mai mari ca in 2007, de pana la 5,3 milioane de euro, a anuntat compania.
"Valoarea investitiei in construirea noului sediu s-a ridicat la peste 400.000 euro, iar lucrarile au inceput in luna iunie a anului trecut. La luarea acestei decizii s-a avut in considerare asigurarea unui standard ridicat al locurilor de munca precum si corelarea imaginii pe piata a companiei cu a brandurilor premium distribuite. In cadrul companiei lucreaza in prezent 34 de angajati, urmand ca pana la sfarsitul anului sa se creeze inca 10 lucuri de munca", au declarat reprezentantii companiei intr-un comunicat.

Compania a incheiat anul 2007 cu o cifra de afaceri de 3,7 milioane de euro, iar estimarile pentru 2008 vizeaza o crestere de circa 43%. Potrivit reprezentantilor companiei, rezultatele financiare de la sfarsitul primului semestru din 2008 indica venituri totale realizate de 2,14 milioane de euro. Final Distribution detine peste 70% din piata de tigle metalice din piatra naturala.

Societatea si-a inceput activitatea in 2006, Final Distribution fiind reprezentant exclusiv al brandurilor Gerard – tigla metalica cu acoperire de piatra naturala din Noua Zeelanda si Delta – membrane de acoperis si protectii hidroizolatii.

Produsul Delta reprezinta circa 25% din cifra de afaceri a Final Distribution, restul de 75% fiind realizat din vanzarea tiglelor si accesoriilor Gerrard si a sistemelor de drenaj. Compania are distributie nationala, vanzarea realizandu-se exclusiv prin intermediul distribuitorilor.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri