Praktiker Romania, unul din cei mai importanti jucatori de pe piata locala de do-it-yourself, va deschide saptamana viitoare al doilea magazin din orasul Iasi, in urma unei investitii de aproximativ 12,4 milioane euro, a informat compania.
"Orasul Iasi reprezinta una dintre cele mai importante destinatii pentru investitiile noastre. In acest al doilea proiect incheiat la Iasi, am avut de partea noastra avantajul de a fi devenit deja un investitor familiarizat cu piata locala. Am luat decizia de a ne extinde activitatea in zona cunoscand foarte bine potentialul ei si asteptarile pe care le au clientii nostri de aici", a declarat Guenter Vosskaemper, directorul general Praktiker Romania.

Magazinul Praktiker din Iasi se afla in centrul comercial Era Shopping Park si are o suprafata de vanzare de aproximativ 8.200 metri patrati si o parcare cu 300 de locuri disponibile. Prin deschiderea noului magazin din Iasi, reteaua Praktiker va ajunge la 23 de unitati, avand o suprafata totala de vanzare de peste 153.000 metri patrati.

Iasi este al treilea oras din tara, dupa Bucuresti si Timisoara, in care Praktiker Romania detine mai mult de un magazin. Noua deschidere vine dupa alte doua proiecte pe care compania le-a finalizat anul acesta, in luna iunie, la Deva si la Pitesti.

Valoarea investitiilor Praktiker Romania cumulate de la inceputul activitatii companiei se ridica la aproximativ 220 milioane euro. In afara de Iasi, reteaua Praktiker este prezenta in alte 18 orase: Bucuresti, Cluj-Napoca, Ploiesti, Timisoara, Brasov, Bacau, Oradea, Constanta, Craiova, Arad, Tirgu-Mures, Satu Mare, Braila, Baia Mare, Galati, Targoviste, Deva si Pitesti. Intr-un interval de doi ani, Praktiker Romania intentioneaza sa se extinda la peste 30 de unitati, acest proces urmand sa includa toate orasele cu mai mult 120.000 de locuitori. Compania are in prezent aproximativ 2.700 de angajati.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri