Compania daneza FirstFarms se afla in negocieri pentru achizitia societatii agricole Agrisole din Romania, dupa ce recent a cumparat mai multe parcele de teren pe care intentioneaza sa le cultive, au anuntat recent reprezentantii FirstFarms.
Compania Agrisole detine 1.400 de hectare de teren la circa 80 de km departare de Bucuresti. Atat compania cat si terenul pe care il detine sunt amplasate in apropierea de o regiune in care FirstFarms a cumparat deja teren in parcele mai mici, scrie NewsIn.

Danezii de la FirstFarms au in plan, dupa cumpararea companiei Agrisole si a terenurilor acesteia, sa cultive circa 1.000 hectare de teren in 2008/2009, iar productia va fi de vanzare in 2009.

FirstFarms a inceput sa cumpere terenuri, de asemenea, si intr-o alta zona din Romania, in apropiere de orasul Alexandria, unde a semnat deja un acord pentru a achizitiona 137 de hectare.

In total, FirstFarms a achizitionat 7.547 hectare de teren in Romania. Dintre acestea, 4.114 hectare sunt situate in zona de Est a Romaniei, in apropiere de Buzau, 3.296 hectare sunt situate in vest, in apropiere deTimisoara, iar restul de 137 de hectare in apropiere de Alexandria.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri