Dezvoltatorii privati din domeniul medical vor construi sau reabilita, in urmatorii ani, 43 de spitale, clinici si cabinete private.
Investitorii privati din domeniu vor construi 34 de spitale, clinici si cabinete noi si vor moderniza sau extinde noua unitati sanitare deja existente.

Cel mai bine la capitolul investitii private noi in sanatate sta Capitala, unde se vor construi cel putin sase unitati noi. Bucurestiul conduce si la numarul de paturi disponibile in spitalele private, cu peste 700 de locuri care vor fi disponibile, in urmatorii ani, in patru spitale. De asemenea, in Sibiu vor fi construite cinci unitati sanitare noi, iar in Brasov - trei.

Raportul Spitalelor si Clinicilor contine date complete despre 112 unitati sanitare care se afla in faza de proiect, de executie sau de reabilitare.

Ministerul Sanatatii a anuntat, in luna mai, ca vor fi construite, in urmatorii patru ani, 32 de spitale noi de stat, investitia totala ridicandu-se la peste 2,7 miliarde euro.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri