Producatorul de masini de gatit Metalica Oradea (MEOR) a obtinut in primele sase luni ale acestui an un profit net de 433.800 lei, dublu fata de cel din perioada similara a anului trecut, pe fondul avansului afacerilor cu 55%, potrivit comunicatului transmis pietei Rasdaq.
In prima jumatate a anului trecut, Metalica Oradea obtinuse un profit net de 215.300 lei.

Afacerile companiei au crescut cu 55% in primul semestru din 2008, la 11,32 milioane lei (3,08 milioane euro), comparativ cu acelasi interval din 2007, cand acestea s-au cifrat la 7,3 milioane lei.

Metalica Oradea are ca domeniu principal de activitate fabricarea de masini de gatit cu gaze si electrice. Compania are un capital social de 1,79 milioane lei, divizat in 715.750 actiuni cu o valoare nominala de 2,50 lei. Actionarul principal ai societatii este Santol Impex SRL, cu o detinere de 31,65%.

Titlurile Metalica Oradea se tranzactioneaza la categoria de baza a pietei Rasdaq, sectiunea XMBS, sub simbolul MEOR. Valoarea de piata a companiei este de 6,79 milioane lei (1,9 milioane euro), conform ultimei tranzactii de 9,50 lei, inregistrata in sedinta din 2 septembrie.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri