SAS Grup, liderul pietei sistemelor de monitorizare a flotelor auto prin GPS, a scazut pretul echipamentelor cu 20%, dupa ce, cu circa un an in urma, a introdus abonamente lunare la pretul de numai 5 euro net per vehicul. Reprezentantii companiei spun ca aceste scaderi de preturi au fost posibile ca urmare a cresterii spectaculoase a vanzarilor.
Conform statisticilor obtinute de la clientii SAS Grup, prin monitorizarea flotelor de vehicule cu sisteme GPS, companiile de constructii inregistreaza cele mai mari economii – de pana la 50%, reducandu-si la jumatate costurile logistice, mai ales cu combustibilul. Companiile de distributie au reduceri ale cheltuielilor de pana la 20%, completate de o mai buna calitate a serviciilor si de cresterea veniturilor cu circa 30%.

Reducerea costurilor de exploatare si eficientizarea coordonarii sunt beneficii imediate, care se regasesc implicit in cresterea profitului.

Pe langa acest lucru, supravegherea vehiculelor si utilajelor prin aplicatii GPS conduce la optimizarea parcursurilor, diminuarea consumurilor de carburanti, reducerea timpilor neproductivi, evitarea folosirii autovehiculelor in scopuri personale si, nu in ultimul rand, la imbunatatirea serviciilor pe care companiile care implementeaza sistemul le ofera clientilor lor, prin respectarea termenelor de livrare si programarea cu maxima precizie a sosirii transporturilor sau echipelor de interventie.

Solutia SAS Grup de localizare si urmarire a autovehiculelor prin GPS cuprinde un echipament montat pe autovehicule, un software de supraveghere si urmarire a vehiculelor, precum si harti digitale vectoriale.

Vehiculele se localizeaza cu precizie si pe baza datelor obtinute de la GPS se pot calcula cu exactitate distantele parcurse, timpii de stationare si vitezele. Incepand din septembrie 2008 se pot importa in solutia SAS GRUP si alimentarile cu combustibil, indiferent care este furnizorul de combustibil si se pot obtine rapoarte de consum si abaterile intre consum si alimentari. Posibilitatea de furturi de combustibil se reduce astfel considerabil.

http://www.alarma.ro./
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri