Eisberg Romania, filiala grupului elvetian Leuenberger, unul din cei mai importanti producatori de salate din Europa Centrala si de Est, a raportat o cifra de afaceri de 3,5 mil. de euro anul trecut, vizand extinderea capacitatilor de productie pana la 3.000 de tone anual, au declarat reprezentantii companiei.
“Vrem sa ne extindem gama de produse cu preparate fresh, salata de inalta calitate, mixuri de salate si dressing-uri pentru toate gusturile, dar si sa crestem capacitatea de productie la 3000 de tone/an prin constructia unei noi hale in care o sa investim peste 3 milioane de euro”, declara Lucian Trofin, director general Eisberg Romania.

Compania detine o unitate de productia in orasul Pantelimon, la Cernica, cu o capacitate anuala de 1.000 de tone, si ofera peste 17 mixuri diferite de salate.

In Romania, afacerea salatelor a evoluat ascendent, cu cresteri anuale medii de 200%, Eisberg vanzand anual peste 4 milioane de oungi de salata.

In 1995, grupul elvetian Leuenberger a deschis o fabrica in Romania sub denumirea Verdino, la cererea McDonald’s. Dupa trei ani, compania, in prezent cu 47 de angajati, isi schimba numele in Eisberg.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri