Vanzarile Mobexpert de mobilier pentru casa si decoratiuni au inregistrat o crestere de 27% la sfarsitul trimestrului al III-lea din 2008, la nivel regional, comparativ cu perioada similara din anul trecut, depasind estimarile de crestere de 10% facute de companie la inceputul anului.
Cele mai bune rezultate au fost generate de magazinele din orasele mari, precum Bucuresti, Brasov sau Sofia, potrivit companiei. La rezultatele obtinute au contribuit insa si hipermagazinele deschise in acest an in reteaua din Romania, la Suceava si Pitesti. Presedintele Grupului Mobexpert, Dan Sucu sustine ca in ultimul trimestru din 2008, va fi inaugurat un al treilea hipermagazin la Sibiu.

"Investitia totala pentru extinderea retelei din Romania in 2008 se ridica la aproximativ opt milioane de euro, iar consolidarea retelei Mobexpert va continua si in 2009, urmand sa fie deschise hipermagazine la Oradea, Iasi, Ploiesti si Bucuresti in formula integrata in complexe comerciale, tinta fiind o retea de 26 de hipermagazine in regiune pana in 2011", spune Sucu.

Acesta mai adauga ca "evolutia buna a vanzarilor din primele noua luni ale anului 2008 da incredere in ceea ce priveste rezultatele acestui an in pofida semnalelor de criza din piata". "Magazinele din orasele mari continua sa genereze cele mai bune vanzari iar investitiile facute in acest an in extinderea retelei incep sa se simta. Pana acum, am deschis cu succes doua hipermagazine si, in scurt timp, urmeaza al treilea. Un alt proiect important din aceasta toamna este lansarea noii colectii Mobexpert, avand un concept care revolutioneaza tot ce am propus pana acum", a mai spus declarat presedintele Grupului Mobexpert.

Mobexpert este liderul pietei de mobilier din Romania, prin cele doua marci ale sale: Mobexpert – hipermagazine si magazine de mobilier pentru casa si decoratiuni, si Mobexpert Office – mobilier pentru birou si colectivitati. Reteaua regionala a Mobexpert numara, in prezent, 35 hipermagazine si magazine. In Romania, reteaua cuprinde 7 hipermagazine in Bucuresti, Brasov, Suceava si Pitesti si 27 de magazine in tara. In ultimul trimestru din 2008, urmeaza sa fie deschis un nou hipermagazin la Sibiu. In afara Romaniei, primul hipermagazin de mobilier de casa a fost inaugurat la Sofia, in septembrie 2007. Mobexpert Office este prezent in Sofia (Bulgaria) si in Belgrad (Serbia).
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri