E.ON Gaz Romania inregistra la sfarsitul lunii octombrie 2008 creante de circa 160 milioane lei si va angaja o companie pentru a le recupera pe cale amiabila, potrivit datelor oferite de companie.
"La finele lunii octombrie 2008, compania E.ON Gaz Romania inregistra creante in valoare totala de aproximativ 160 milioane lei, din care circa 35% revin unor clienti din sectorul producerii energiei termice si electrice", potrivit reprezentantilor E.ON Gaz Romania, anunta NewsIn.

De asemenea, compania va negocia cu o companie pentru a-si recupera aceste creante, pe cale amiabila. Compania aleasa castigatoare va primi pentru serviciile sale peste 1,78 milioane lei. Contractul se intinde pe un an. E.ON Gaz Romania solicita o garantie de 25.000 lei si totodata ca acea companie sa fi incheiat cel putin contract asemanator, in ultimii trei ani, de minim un milion lei.

E.ON Gaz Romania activeaza in industria gazelor naturale si este specializata in servicii de furnizare a gazului natural. E.ON Gaz Romania asigura furnizarea gazelor naturale pentru peste 1,3 milioane de clienti din peste 20 de judete din partea de nord a tarii, din Transilvania, Moldova, Maramures si Banat. Compania are aproape 500 de angajati.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri