Firmele prahovene au anuntat la Agentia Judeteana pentru Ocuparea Fortei de Munca, pentru acest sfarsit de an, disponibilizarea a peste 1.700 de salariati, cele mai afectate domenii fiind constructiile industriale, fabricarea de componente auto si confectiile.
Purtatorul de cuvant al AJOFM Prahova, Dragos Parvan, a declarat ca mai multe firme au anuntat, in ultima perioada, ca vor face concedieri colective. "Prima din top este Linea Ploiesti, care concediaza 180 de confectionere, urmata de Soceram Bucov, cu 150 de salariati, Yazaki Ploiesti, unde 120 de oameni vor fi trecuti in somaj, Cahiro Boldesti, cu 95 de concedieri si Anteco Ploiesti, cu 75", a declarat Dragos Parvan, citat de NewsIn.

De asemenea, alte patru firme din Blejoi si Ploiesti, din domeniul constructiilor, vor disponibiliza aproximativ 150 de salariati, in timp ce Transelectrica Ploiesti trimite in somaj 24 din cei 167 de S angajati, iar la Concif Sinaia 25 de oameni vor fi disponibilizati.

"In total, 1.709 persoane avem disponibilizate in lunile noiembrie si decembrie 2008 si anuntate pentru luna ianuarie 2009", a precizat purtatorul de cuvant al AJOFM Prahova.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri