Septembrie va fi saraca in lansari auto, importatorii asteptind momentul Salonului International Auto Bucuresti, din octombrie, pentru a etala noile modele.
Kia pare sa nu mai aiba rabdare pina la SIAB si va lansa in septembrie noul model Rio. Dacia, la fel, va face prima prezentare a variantei Logan cu propulsor diesel in septembrie. Cei de la Volkswagen par sa fie mai rabdatori, pastrind pentru SIAB momentul lansarii noului Passat Variant. Cu siguranta, tot in octombrie, Nissan va fi prezent la SIAB cu noul model Micra CC.

Rio din septembrie

Cu un design complet schimbat, Noul Rio se distanteaza total de stilul conservator al versiunii precedente printr-un aspect sportiv si distinct, oferind acum mai mult spatiu, mai multa putere si performante superioare, arata importatorul marcii in Romania, Kia Rom Auto. Noul Rio, va fi disponibil in doua variante de caroserie: in cinci usi (hatchback) si in patru usi (sedan). Constructorul coreean are pentru Rio doua variante de motorizare pe benzina, si in premiera pentru acest model si o motorizare diesel. Propulsoarele pe benzina sint de 1.6 litri si 1.4 litri, iar cel diesel are o capacitate de 1,5 litri CRDi. Pretul pentru Rio va fi anuntat in mometul lansarii pe piata.

Logan diesel

Dacia va lansa in septembrie pe piata varianta Logan pe motorina. Primele comenzi vor putea fi facute cu ocazia operatiunii Portilor Deschise din cadrul uzinei Dacia. Cei care au pierdut aceasta ocazie vor putea sa vada sau sa comande motorizare diesel pentru Logan la SIAB 2005.

Masina de celibatar

Nissan va fi prezent la SIAB cu modelul Micra CC. Modelul este destinat acelora carora le place sa atraga atentia, spune importatorul marcii in tara noastra, grupul Renault-Nissan. Interiorul reflecta personalitatea Micra. Este complet acoperit cu piele cusuta manual si realizat in doua culori. Spatiul interior poate gazdui patru persoane si ofera si un spatiu de depozitare de 200 de litri. Este foarte posibil ca grupul clientilor tinta sa fie alcatuit in cea mai mare parte din celibatari sau cupluri fara copii, caracterizati de o personalitate puternica, spune importatorul.

Face-lift Variant

Noul Passat Variant a fost modificat, in bine, atit la exterior si interior, cit si ca motorizari, acum beneficiind de mai multa putere. Motoarele noului Passat Variant sint cele care transforma calatoria intr-una cu adevarat placuta, arata importatorul Porsche Romania.

Automobilistii au la dispozitie trei motorizari pe benzina dintre care se remarca cea cu 150 de cai-putere cu un cuplu forta de 200 de Nm. Acesta face ca destinatia sa para mai aproape. La diesel, mai puternic este motorul de 140 de cai-putere, puterea cuplului dezvoltind o forta de 320 Nm.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri