Casa de avocatura Voicu & Filipescu se asteapta, anul acesta, la o crestere de aproximativ 30% in privinta volumului incasarilor, iar pentru 2008 asteapta o cifra de afaceri de 4,5 milioane euro, a declarat managing partner Daniel Voicu.
"Voicu & Filipescu a inregistrat in ultimii ani un ritm mediu de crestere de aproximativ 30% in privinta volumului de lucru si a incasarilor. Speram ca si in 2009 sa pastram o tendinta de evolutie similara. Estimam o cifra de afaceri de aproximativ 4,5 milioane euro pentru 2008", a declarat Daniel Voicu, citat de NewsIn.

De asemenea, acesta a precizat ca firma de avocatura intentioneaza sa ofere si servici de consultanta fiscala printr-o colaborare cu o firma de specialitate. "Voicu & Filipescu primeste de mult timp cereri din partea clientilor in acest sens si intentionam definirea in scurt timp a unei colaborari formale cu o firma de consultanta fiscala", a spus Voicu.

Potrivit managing partner Voicu & Filipescu, in 2009 firmele de avocatura se vor confrunta in cel mai rau caz cu rate de crestere mai mici.

"Nu cred ca se poate vorbi de o scadere sau o stagnare in perioada urmatoare, având in vedere ritmul alert de crestere inregistrat in ultimii ani de piata locala de avocatura, caracteristic unei piete in dezvoltare. Cred ca in 2009 ne putem astepta cel mult la o "asezare" a pietei, ceea ce s-ar putea traduce in rate de crestere mai mici pentru firme", a spus Voicu.

El considera ca efectele crizei sunt resimtite in functie de structura portofoliului de clienti al fiecarei firme de avocatura. "Litigiile, falimentele, dreptul muncii (restructurari) sunt apreciate ca directii potentiale de manifestare a nevoii de servicii juridice in conditiile economice actuale. Am putea asista de asemenea in perioada urmatoare la o reorientare a atentiei investitorilor care sa aduca de lucru avocatilor pe proiecte de infrastructura, energie, fonduri structurale", a mai declarat avocatul Daniel Voicu.

Acest a subliniat ca fiecare firma isi va defini strategia proprie in reactie la situatia concreta a clientilor si la conditiile de pe piata, iar structura serviciilor pe care le ofera va fi determinanta pentru pastrarea unui nivel ridicat de competitivitate.

"Firmele mari, care ofera servicii integrate si pot acoperi orice nevoie juridica a clientilor beneficiaza de mai multa flexibilitate, de mai multe resurse, se pot adapta mai usor schimbarilor", a conchis managing partner Voicu & Filipescu.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri