Societatea comerciala GecsaTherm SA din Tarnaveni a anuntat ca in cateva zile va deschide cea mai moderna fabrica de vata minerala de sticla din Europa, o investitie de 8 milioane de euro, care asigura 50 de locuri de munca.
“Lucrarile de amenajare si instalare a utilajelor de productie au inceput in luna decembrie 2007, iar productia va incepe la mijlocul lunii ianuarie 2009. Am investit 8 milioane de euro si asiguram locuri de munca pentru 50 de oameni”, a declarat, citat de NewsIn, Ciprian Marginean, director marketing.

Potrivit acestuia, capacitatea totala de productie va fi de aproximativ 7.000 tone pe an, 75% din aceasta fiind destinata pietei interne iar restul exportului in tarile invecinate. Vata minerala de sticla se foloseste la izolarea termica si fonica, in special a mansardelor, peretilor exteriori, planseelor dintre nivele , izolarea peretilor interiori de compartimentare din gips carton, hale metalice, ehipamente industriale.

GecsaTherm face parte din grupul de firme Gecsat, cu traditie de peste 90 de ani in productia articolelor din sticla, vata minerala de sticla fiind o completare a productiei actuale de materiale termoizolatoare a societatii, polistiren expandat, adezivi pentru termosistem vandute in prezent sub denumirea comerciala GecsaTherm.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri