Reteaua de clinici si laboratoare Med-As, unul din principalii jucatori din piata romaneasca de servicii medicale, a inregistrat in 2008 o cifra de afaceri de 4,15 milioane euro, in crestere cu 60% fata de 2007 si estimeaza pentru 2009 o dublare a afacerilor, pe fondul finalizarii unor proiecte.
Pentru anul 2009, compania isi propune extinderea clinicii Med-As Professional, dar si a centrului imagistic din cadrul Spitalului Sf. Maria, prin dotarea acestuia cu un nou tomograf multi-slice, un dispozitiv RMN modern, un ecograf specializat pe investigarea functiei cardiace, un angiograf si un aparat de mamografie.

In ceea ce priveste extinderea retelei vizata in acest an, obiectivele se refera la finalizarea si inaugurarea clinicii din zona Titan a capitalei, deschiderea unei noi clinici medicale multifunctionale in Pitesti, precum si a unui nou centru imagistic in cadrul Spitalului Cantacuzino.

Printre realizarile Med-As, in anul 2008, se numara: introducerea metodei de investigare a tubului digestiv cu videocapsula endoscopica, metoda ce reprezinta o premiera in sistemul medical privat din Romania, inaugurarea laboratorului din Giurgiu, dotarea unitatii de radiodiagnostic din incinta Spitalului Sf. Maria cu aparatura moderna destinata sectiei de radiologie, precum si dezvoltarea segmentului de servicii medicale Corporate si de Medicina muncii.

De asemenea, Centrul Medical Med-As a inregistrat in anul 2008 o dublare a numarului de pacienti: in prezent, Med-As trateaza si efectueaza investigatii pentru mai mult de 200.000 de pacienti, estimand ca pana la sfarsitul acestui an numarul acestora va creste cu cel putin 50%.

Reteaua de clinici medicale Med-As este una dintre putinele retele private din Bucuresti care, prin intermediul relatiei contractuale cu Casa Nationala de Asigurari de Sanatate (CNAS), permite accesul pacientilor la o gama larga de servicii medicale gratuite, atat clinice, cat si paraclinice.

Med-As si-a inceput activitatea in anul 2003, prin deschiderea primei clinici medicale in Bucuresti, Med-As Gabroveni. Gama de servicii medicale oferite a fost completata la inceputul anului 2004 prin inaugurarea primului laborator de analize medicale.

Extinderea companiei a continuat in urmatorii cinci ani, prin deschiderea a inca doua laboratoare (dintre care unul in orasul Giurgiu), a unui centru de imagistica, precum si a unei clinici medicale complete si performante, Med-As Professional, dedicata atat persoanelor fizice, cat si companiilor care doresc sa le ofere angajatilor lor abonamente de servicii medicale.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri