Agentii economici din Prahova au anuntat la Agentia Judeteana pentru Ocuparea Fortei de Munca Prahova, ca vor disponibiliza 2.140 de persoane in lunile ianuarie, februarie si martie, cei mai multi angajati care raman fara slujbe fiind de la Societatea Comerciala Transporturi Feroviare.
"Punctul de lucru Ploiesti din cadrul Transporturi Feroviare Bucuresti a anuntat ca va concedia 500 de oameni, cel mai mare numar de angajati dupa cel anuntat anul trecut de Uzina Mecanica Plopeni. In lista societatilor care au anuntat concedieri masive pentru luna februarie se mai inscriu SC Pegamont SA Ploiesti, cu 135 de disponibilizari si Yazaki, cu 296. La Yazaki au mai fost disponibilizati 121 de oameni in decembrie 2008 si 52 in ianuarie a.c.", a declarat purtatorul de cuvant al AJOFM Prahova, citat de NewsIn, Dragos Parvan.

El a adaugat ca alte trei firme – doua din domeniul constructiilor si una din industria mobilei – au anuntat ca vor trimite in somaj tehnic, din luna februarie, aproximativ 500 de persoane. "Aplast SRL Ceptura si Sudarc SRL Ploiesti vor disponibiliza 131, respectiv 83 de angajati, iar FortisMob trimite acasa 137 de persoane", a spus Parvan.

In anul 2008, pe primul loc in ceea ce priveste disponibilizarile in Prahova s-a aflat Uzina Mecanica Plopeni, de unde au plecat in somaj, in data de 4 noiembrie, 744 de salariati, urmata de societati de confectii, cu 250 de disponibilizati si de industria materialelor de constructii, cu 200 de angajati.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri