Kraus & Co Sport & Casual Distribution, distribuitorul Reebok si Northland in Romania, vizeaza anul acesta afaceri de noua milioane de euro, in stagnare fata de 2008, vanzariile fiind afectate de criza finaciara, au declarat reprezentantii companiei.
Importator pe piata locala pentru marcile Reebok, Northland, Protest Boardwear, Rocawear & Sir Benni Miles sau Capita&Union&Deeluxe, Kraus & Co Sport & Casual Distribution a realizat anul trecut vanzari de 9 milioane de euro. Potrivit companiei, contributia Reebok a ajuns la 60% din total, in timp ce brandul Northland detine o cota de 17% din vanzari.

Pentru 2009, reprezentantii companiei sustin ca previziunile sunt destul de rezervate, iar Kraus & Co Sport & Casual Distribution vizeaza o stagnare a afacerilor, pe fondul crizei financiare, care a afectat deja consumul in Romania.

"Speram sa ne mentinem cifra de afaceri si pentru 2009. Sigur ca vanzarile sunt afectate de criza financiara, insa iarna asta am resimtit destul de mult lipsa zapezii, intrucat o pondere mare in vanzarile totale Northland o au costumele de ski si snowboard", a declarat citat de NewsIn, Ovidiu Tengher, Sales & Marketing Coordinator al Northland Professional.

Potrivit lui Tengher, marcile importate de companie sunt comercilizate si in statiunile de ski din Valea Prahovei ca si in alte peste 30 de puncte de vanzare independente.

Cu 14 magazine proprii si in franciza, dintre care 11 Reebok si trei cu brandul austriac Northland, retailerul de articole sportive si-a planificat anul acesta si investitii. "Intentionam sa mai deschidem un magazin in Bucuresti, intr-un alt mall unde nu suntem inca prezenti. Nu vizam momentan locatii stradale", a adaugat Tengher.

Kraus & Co Sport & Casual Distribution este unic importator in Romania pentru Reebok din 1998, Northland Professional din 2002, Protest Boardwear din 2007, Rocawear & Sir Benni Miles din 2006 – Colectii Club inn si Jeans, Capita & Union & Deeluxe din 2008 – snowboarduri, legaturi, boots de snowboard.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri