MOL Romania a investit circa 2,5 milioane de euro in deschiderea unei benzinarii inaugurata la Bors si in dotarea depozitului de carburant pe care compania il detine in Tileagd cu un sistem computerizat de incarcare a autocisternelor (COTAS).
“Investitiile recent inaugurate la Bors si Tileagd demonstreaza o data in plus ca ne-am asumat un angajament pe termen lung pe piata din Romania si ca activitatea noastra este durabila si eficienta. Noua benzinarie va reprezenta un sprijin real atat pentru companiile de transport si flotele auto, cat si pentru clientii individuali, care au o ultima alternativa de alimentare cu carburant de calitate inainte de trecerea frontierei. Mai mult, am hotarat sa imbunatatim performantele procesului tehnologic specific depozitului nostru de carburant de la Tilgead prin instalarea unui sistem de automatizare de ultima generatie, ceea ce va conduce la dublarea rulajului de carburant prin depozit”, a declarat Zsolt Szalay, Country Chairman MOL Romania.

Noua benzinarie MOL, plasata la iesirea din Oradea, pe partea dreapta, in drumul catre Vama Bors a fost construita pe o suprafata de 3.000 de metri patrati, fiind situata intr-o zona intens tranzitata. Aici sunt comercializate 4 tipuri de carburanti: benzina si motorina EVO, benzina Tempo Plus 95 si motorina Tempo Plus Euro Diesel.

Investitia de la Tileagd a vizat modernizarea sistemului de incarcare a autocisternelor, care a devenit total automatizat. Noul sistem, situat la cele mai inalte standarde operationale din domeniu, permite identificarea autocisternelor prin intermediul unui modul special de securitate, comunicarea standardizata intre celelalte sisteme similare din cadrul grupului MOL si scurtarea semnificativa a timpului de incarcare a unei autocisterne de la o ora la 20 de minute.


Statia de la Bors functioneaza in regim non-stop si ofera 4 tipuri de carburanti: benzina si motorina EVO, benzina Tempo Plus 95 si motorina Tempo Plus Euro Diesel. De asemenea, pentru clientii care tranziteaza zona si au nevoie de cumparaturi de ultima ora necesare la drum, magazinul din cadrul benzinariei are o oferta variata de produse de calitate.

Astfel, clientii pot gasi in cadrul magazinului benzinariei un portofoliu complex de lubrifianti MOL Dynamic, solutie de top aprobata de cei mai cunoscuti producatori de marca, precum si produsele pentru ingrijirea auto EVOX. De asemenea, clientii pot achizitiona o gama ampla de bauturi si produse alimentare, cafea, sandwichuri, produse din tutun, bauturi alcoolice, jucarii si altele.


In plus, la realizarea cumparaturilor in benzinariile MOL Romania, clientii non-corporate (persoane fizice) pot colecta puncte prin intermediul cardurilor MultiBonus, alaturandu-se astfel unei comunitati din ce in ce mai numerose de clienti, care depaseste in prezent 580.000 de detinatori de astfel de carduri.


La randul lor, companiile specializate in transporturi ca si cele care operaza flotele de masini au la dispozitie cardurile de carburanti MOL Gold si Silver prin intermediul carora clientii corporate pot beneficia de administrarea sigura, economica si confortabila a alimentarilor cu carburant ale masinilor. Cardurile MOL Gold sunt acceptate in aproximativ 700 de benzinarii - nu doar in reteaua de 132 de statii din Romania, ci si in peste 350 de statii din Ungaria, in mai mult de 200 de statii din Slovacia si peste 10 in Slovenia.

Noua benzinarie MOL de la Bors include elementele vizuale, dinamice si prietenoase, introduse de companie la sfarsitul anului trecut. Noua imagine confirma durabilitatea si inovativitatea brandului MOL, aducand acestuia o noua perspectiva, mai moderna. Logo-ul MOL plasat pe totem are un nou design pentru care au fost utilizate contururi rotunjite in locul celor rigide, ceea ce denota o evolutie clara a brandului. De asemenea, sistemul de iluminare cu care este dotata benzinaria se bazeaza pe o tehnologie moderna si inovativa tip LED, care aduce un aport estetic dar in acelasi timp reduce atat costurile pentru iluminat cu 30%, cat si investitia in constructia propriu-zisa.


Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri