17 Martie 2009 in Companii

Marius Corcoman-Tarcolea a iesit din Consiliul de Administratie al Rompetrol Rafinare


Marius Corcoman-Tarcolea a iesit din Consiliul de Administratie al Rompetrol Rafinare
Marius Corcoman-Tarcolea a renuntat la functia de membru al Consiliului de Administratie al Rompetrol Rafinare si ramane vicepresedinte in cadrul Grupului Rompetrol, potrivit unui comunicat de presa emis Bursei de Valori Bucuresti (BVB).

"Demisia din functia de membru al Consiliului de Administratie a lui Marius Corcoman-Tarcolea din data de 11 martie 2009 a fost inregistrata la Societate cu nr. 2876/ 12 martie 2009. Marius Corcoman-Tarcolea a decis sa se retraga din cadrul Consiliului de Administratie al Rompetrol Rafinare pentru a-si dedica intreaga activitate consolidarii si eficientizarii activitatilor Rompetrol, in vederea atingerii obiectivelor strategice ale Grupului pe termen mediu si lung", se anunta in comunicat, anunta NewsIn.

In conformitate cu art. 137^2 din Legea 31/1990 privind societatile comerciale, republicata, cu completarile si modificarile ulterioare, si a art. 14.6 din Actul Constitutiv al Societatii, prin Decizia Consiliului de Administratie din data de 12 martie 2009, Doina-Elena Penu a fost numita administrator provizoriu al Societatii pana la intrunirea adunarii generale ordinare, care va numi noul administrator, potrivit comunicatului Rompetrol.

Recomandare Holcim a trimis in somaj tehnic un sfert din personalul angajat in statiile de betoane
Citeste si

mai multe articole din Companii