Masina echipata cu motor diesel este disponibila, deocamdata, la preturi de 7.270 (Ambiance) si 7.970 de euro (Preference)
Romanii isi pot comanda, incepand de astazi, noul model Dacia Logan echipat cu motor diesel de 1,5 litri si 65 de cai putere. Automobile Dacia a anuntat ca, pentru inceput, vor fi primite comenzi doar pentru versiunile Ambiance si Preference, care vor avea preturi de 7.270 de euro, respectiv de 7.970 de euro. In medie, preturile versiunii diesel a masinii Logan pentru modelele Ambiance si Preferance vor fi mai scumpe cu aproximativ 1.000 de euro decat versiunile pe benzina.

Avans minim: 5.000 de lei noi

Laureate (8.670 de euro), versiunea de varf a gamei, va fi si cea mai bine echipata, avand computer de bord, aer conditionat, proiectoare de ceata, retrovizoare exterioare cu reglaj electric si degivrante. In plus, aceasta versiune mai dispune de radiocasetofon codat, cu patru boxe, si de un sistem de reglare a scaunului soferului pe inaltime si lombar. Versiunea Laureate nu e insa disponibila in acest moment, iar constructorii nici n-au anuntat un orizont estimativ de asteptare. Pretul de 8.670 de euro (mai mic decat cel al variantei similare pe benzina) se datoreaza absentei unui echipament important: ABS-ul.

Avansul minim pentru lansarea unei comenzi este de 5.000 de lei noi (50 de milioane de lei vechi), dar livrarea automobilelor va incepe in data de 4 octombrie. Versiunea Logan Ambiance - 1.5 dCi are in dotare airbag pentru sofer, sistem antidemaraj electronic, centuri de siguranta reglabile pe inaltime, inchidere centralizata si geamuri colorate.

Preference are si servodirectie

Preference - 1.5 dCi dispune in plus, in varianta de serie, de servodirectie, airbag pentru pasagerul din fata, geamuri electrice pe fata, radiocasetofon si sistem de inchidere centralizata a portierelor.
Pana in prezent, Logan a fost comercializat doar cu motoare pe benzina de 1,4 litri - 75 de cai-putere si 1,6 litri - 90 de cai putere, cu preturi care variaza intre 6.230 euro si 8.750 euro. De la lansarea modelului Logan, autovehiculul a patruns pe piata a 35 de tari din afara Europei Occidentale. In ultimele luni, masina a inceput sa fie comercializata si in Vest, bucurandu-se de un neasteptat succes in Franta, chiar daca au aparut dubii vizand siguranta pasagerilor, iar despre consum se spune ca e mai mare decat scrie in fisa tehnica.

Porti deschise intre 29 septembrie si 3 octombrie

La fel ca si anul trecut, cand a inceput comercializarea masinii Logan pe benzina, Dacia va organiza in reteaua sa comerciala, intre 29 septembrie si 3 octombrie, campania Porti deschise, destinata publicului. In cadrul acestei initiative, doritorii vor putea testa gama Logan diesel si se vor putea informa despre oferta de servicii asociate (finantare si postvanzare). Motorul de 1,5 litri cu care e dotat Logan pe motorina echipeaza si modelele Renault Clio diesel.


Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri