Mihai Dudoiu, 33 de ani, este noul coordonator al departamentului Banking & Finance recrutat de Tuca Zbarcea & Asociatii de la CMS Cameron McKenna.
Incepand cu 1 mai 2009, Mihai Dudoiu este Managing Associate si in acelasi timp Coordonator al echipei de Banking & Finance in cadrul societatii de avocati Tuca Zbarcea & Asociatii.

Anterior, el a ocupat timp de 3 ani pozitia de Senior Associate si coordonator al departamentului de Banking & International Finance al CMS Cameron McKenna.

„Mihai Dudoiu, prin experienta dobandita, se califica din plin pentru pozitia de Managing Associate”, a declarat Stefan Damian, Deputy Managing Partner la Tuca Zbarcea & Asociatii.

Cu o experienta de peste 10 ani in drept societar si finante internationale, Mihai Dudoiu a coordonat numeroase tranzactii importante de tip project finance de pe piata romaneasca.

El a asistat institutii de credit romanesti si internationale, fonduri de investitii si institutii financiare nebancare printre care: Banca Romaneasca, Membra a National Bank of Greece Group, Unicredit, Erste Bank / Banca Comerciala Romana (BCR), BRD Groupe Société Générale, Eurohypo, Piraeus Bank, Bank of Cyprus etc.

Mihai Dudoiu a oferit consultanta in legatura cu acordarea de credite bancare sindicalizate cu o valoare cumulata de peste 1 miliard de euro atat pentru finantarea de proiecte imobiliare (centre comerciale, birouri, proiecte rezidentiale, hoteluri) cat si pentru achizitii si proiecte “green-field” din domeniul energiei.

„Recrutarea lui Mihai Dudoiu face parte din strategia anuntata de noi inca din “zorii” crizei financiare de a atrage avocati specializati in vederea consolidarii departamentelor cheie. Vom continua sa angajam specialisti in insolventa si avocati in domenii precum litigii si arbitraje, energie, infrastructura-achizitii publice, dreptul muncii”, a adaugat Stefan Damian, Deputy Managing Partner al Tuca Zbarcea & Asociatii.

In prezent, Tuca Zbarcea & Asociatii are o echipa formata din 80 de avocati, dintre care 16 sunt parteneri. In 2007, firma s-a extins regional, deschizand un birou secundar la Cluj-Napoca, in asociere cu Nistorescu, Somlea & Asociatii.

Tuca Zbarcea & Asociatii a raportat rezultate financiare record, depasind bariera de 20 de milioane de euro in ceea ce priveste valoarea onorariilor facturate si veniturile realizate in 2008. Astfel, onorariile facturate de Tuca Zbarcea & Asociatii s-au ridicat la 23,5 mil. euro (cu TVA inclus), iar incasarile la 21,4 mil. euro (cu TVA inclus).

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri