Rafar, divizia de fashion a RTC Holding, a deschis primul magazin de accesorii Bijoux Terner din Bucuresti, situat in cadrul centrului comercial Baneasa Shopping City, anunta compania.
“Bijoux Terner este un brand cu un concept foarte interesant: se bazeaza pe o experienta de shopping simpla si pe libertatea de a alege accesorii si cadouri, tinand cont numai de preferinte, fara ca decizia sa fie influentata de pret”, declara Ramona Stanciulescu, CEO Rafar.

Magazinul are o suprafata de 50 mp si ofera o varietate de accesorii pentru femei si barbate-peste 4.500 de bijuterii, posete, genti, esarfe, ceasuri, cravate sau butoni.

“Consider ca momentul ales pentru deschiderea primului magazin in Bucuresti este foarte potrivit. Ma astept la o crestere a interesului pentru accesorii, avand in vedere ca acestea nu doar completeaza o tinuta, ci o pot reinventa, aducand-o in tendinte”, adauga Ramona Stanciulescu.

Bijoux Terner a intrat in portofoliul Rafar in noiembrie 2008, alaturi de Forever 18, un brand german de imbracaminte pentru tineri, respectiv J.Press, lider pe piata de lenjerie intima pentru barbati, in Ungaria.

Fondat in anul 1974 in Miami, brandul Bijoux Terner este specializat in accesorii fashion pentru femei si barbati si este prezent in peste 550 de locatii din peste 55 de tari. In 1997, Bijoux Terner a lansat actualul sau model de afaceri-magazine cu accesorii acelasi pret.

Rafar numara in prezent 28 magazine, cu o suprafata totala de peste 15 000 mp. Portofoliul Rafar cuprinde francizele pentru marcile Debenhams, Olsen, Mandarina Duck, Sacoor Brothers, Kanz , Pablosky, Toi&Moi, Forever 18, Bijoux Terner, J.Press, Bally, Bruno Magli si Fratelli Rossetti.

Divizia de retail si distributie fashion a grupului RTC a incheiat anul 2008 cu o cifra de afaceri de 14 milioane de euro. Aceasta evolutie s-a datorat in principal deschiderii de noi magazine, care a generat o triplare a suprafetei de vanzare comparativ cu 2007, respectiv cresterii organice la nivelul magazinelor deschise in 2007.

Piata de fashion retail s-ar putea intoarce la nivelul din 2006

Grupul RTC numara in prezent aproximativ 5.000 de angajati. Infiintat in anul 1990, de catre Octavian Radu, grupul RTC cuprinde companii cu activitati grupate in opt divizii-Diverta (retail de carte, muzica/film, IT si papetarie), Proffice (distributie de produse pentru birou si IT), Rafar (retail haine, incaltaminte si cosmetice in franciza), Rimobi (dezvoltari si proprietati imobiliare), Flaro (productie subansamble de plastic, mobilier si produse de birou), TCE (cargo, curierat si logistica), Sistec (dezvoltare software) si Sebra (divizia de francize in domeniul ospitalitatii).
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri