TAROM a inregistrat 720.000 de pasageri in primele sapte luni ale anului, in crestere cu circa 10% fata de aceeasi perioada a anului trecut, cand au fost transportati circa 640.000 de pasageri, informeaza Rompres.

Luna iulie a fost extrem de buna, anul acesta ne asteptam sa transportam circa 1,4 milioane de pasageri, in crestere fata de anul 2004, cand au calatorit cu noi 1,25 milioane de pasageri, a declarat directorul general TAROM, Cristian Becerescu.

TAROM si-a propus sa transporte, conform planului de afaceri, 1,45 milioane de pasageri in 2006, 1,57 milioane de pasageri in 2007 si aproximativ 1,8 milioane de pasageri in 2008, cu o rata de crestere anuala de circa 9-10%.

Cresterea numarului de pasageri se datoreaza si cresterii capacitatii, urmand sa fie achizitionate patru avioane Airbus A318 pana in 2006. Pasagerii companiei se vor putea bucura in curand si de servicii mai bune pentru ca, la sfarsitul lui 2006, TAROM va deveni membru plin al SkyTeam.

Avantajele sunt importante:in primul rand imbunatatirea imaginii companiei, servicii mai bune, piete noi precum si faptul ca pasagerii vor putea beneficia de toata reteaua de rute pe care SkyTeam o deserveste, a spus Becerescu.

TAROM a fost primit ca membru asociat in reteaua Sky Team la 9 iunie 2005. Alianta SkyTeam cuprinde companiile aeriene Aeromexico, Air France, KLM, Alitalia, Continental Airlines, CSA Czech Airlines, Delta Air Lines, Korean Air si Northwest Airlines. Cele noua companii aeriene au transportat aproximativ 343 milioane pasageri in 2004.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri