In contextul economic actual multe companii de pe piata romaneasca sunt nevoite sa-si restructureze afacerile sau sa se reorganizeze.
Mai mult de 50% dintre solicitarile de consultanta juridica venite in ultimul timp din partea clientilor casei de avocatura Deli&Asociatii au fost cazuri de insolventa, spune Andreea Deli-Diaconescu, partener in cadrul firmei de avocatura.

Astfel, ponderea acestui segment in totalul veniturile companiei va depasi 35% din cifra de afaceri.

“Interesul companiilor pentru contractarea serviciilor de consultanta legala in materie de insolventa a crescut semnificativ in ultima perioada. Mai mult de jumatate dintre solicitari au legatura cu aceasta materie si estimam o crestere, pe acest segment, la un nivel de peste 35% din cifra de afaceri”, a precizat Andreea Deli-Diaconescu, partener la Deli&Asociatii.

Casa de avocatura Deli&Asociatii anunta cooptarea avocatului Madalina Scurtu (foto), in calitate de partener.

Cu o experienta de sapte ani pe piata serviciilor de avocatura, Madalina Scurtu este specializata in drept comercial, drept civil si in dreptul proprietatii intelectuale, coordonand, de asemenea, numeroase proiecte in materia insolventei si in domeniul dreptului administrativ. Anterior, Madalina Scurtu a activat in cadrul societatii de avocatura Tuca, Zbarcea&Asociatii.

“Apeleaza la serviciile noastre companii aflate in dificultate, care doresc sa inteleaga regulile, avantajele si riscurile unei proceduri de reorganizare judiciara. In astfel de cazuri este necesara implicarea unei echipe deja formate, cu specialisti din mai multe domenii cum ar fi avocatura, serviciil financiare, evaluarea, consultanta de management, iar in cadrul parteneriatului Riff Holding – Deli&Asociatii dispunem de o astfel de echipa”, a completat Madalina Scurtu.

Casa de avocatura Deli&Asociatii a fost lansata la inceputul acestui an in parteneriat cu Riff Holding International. Pentru a permite atragerea de noi parteneri, Deli&Hliboceanu isi schimba denumirea in Deli&Asociatii.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri