MOL Romania isi va reduce in acest an costurile pe fondul crizei si va deschide mai putine benzinarii, comparativ cu 2008 cand a inaugurat noua statii, a declarat directorul general al filialei locale a grupului petrolier ungar, Zsolt Szalay.
"Ne concentram pe stabilirea unei retele eficiente si orientate spre clienti, nu incercam sa dezvoltam aceasta retea cu orice pret. Acest lucru implica masuri importante pentru asigurarea eficientei costurilor pe toate segmentele de business si a unei utilizari mai bune a activelor companiei. Cu ajutorul unei abordari eficiente de reducere a costurilor, suntem in continuare pregatiti sa lansam noi benzinarii, desi nu la fel de multe ca si in 2008", a precizat Zsolt Szalay, citat de NewsIn.

De la inceputul anului si pana acum, compania petroliera a deschis doua benzinarii, una in Bors, judetul Bihor, si alta in Barlad. De asemenea, compania a investit si in dotarea depozitului de carburant din Tileagd cu un sistem computerizat de incarcare a autocisternelor (COTAS).

"Planul nostru de investitii pentru dezvoltarea retelei de benzinarii in 2009 este bazat pe proiecte si depinde de contextul international si de conditiile de pe piata locala. Fiecare propunere de proiect este analizata cu atentie, luand in considerare perioada de depreciere si potentialul oricarei benzinarii. Ca intotdeauna, ne concentram pe obtinerea unor fluxuri cat mai mari pe statie si pe oferirea unor game de servicii si produse de calitate cat mai buna", a adaugat directorul general al MOL Romania.

In 2008, MOL a deschis in Romania noua benzinarii.

MOL Romania este parte a Grupului MOL, companie integrata de petrol si gaze din Europa Centrala si de Est, cu sediul central la Budapesta. Grupul MOL isi desfasoara activitatea in Europa, Orientul Mijlociu, Africa si tarile CSI. MOL detine trei rafinarii de mare complexitate in Ungaria, Slovacia si Italia. In Romania, MOL opereaza 133 benzinarii.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri