Proffice, divizia de birotica si papetarie a grupului RTC investeste aproximativ 700.000 de euro in deschiderea unui serviciu de distrugere securizata a datelor confidentiale , a anuntat compania. Serviciul va fi deschis in sistem de franciza, sub marca Reisswolf.

"Reisswolf este un serviciu care asigura depozitarea la sediul clientului, transportul securizat al materialelor de distrus si procesul efectiv de distrugere a acestor materiale. Cea mai mare parte din investitia pentru acest serviciu a fost alocata pentru utilarea unitatii de distrugere industriala din Romania", a spus directorul executiv al Proffice, Relu Cirjan, citat de NewsIn.

Potrivit reprezentantilor Proffice, prin intermediul acestui serviciu vor putea fi distruse intr-un cadru securizat date, precum documente sau CD-uri, dar si diferite categorii de produse precum marfuri expirate sau confiscate (produse de incaltaminte, imbracaminte, tigari, etc). De asemenea, hartia rezultata in urma distrugerii va fi reciclata in totalitate.

Proffice, divizia de birotica si papetarie a Grupului RTC, a inregistrat in 2008 o cifra de afaceri de circa 63 milioane de euro si detine o cota de piata de aproximativ 25%.

Reisswolf este o companie germana de gestionare si distrugere securizata a informatiilor confidentiale prezenta pe piata din Europa de peste 15 ani. Firma a raportat pentru anul 2008 o cifra de afaceri de 70,8 milioane de euro.

RTC Holding, unul dintre cele mai mari grupuri de retail, distributie si servicii din Romania are in prezent noua divizii: Diverta (retail de carte, jocuri video, muzica, film, IT si papetarie), Rafar (retail haine, incaltaminte si cosmetice in franciza), Proffice (distributie de produse office), Ramiro (distributie de carte, media si jucarii), Sistec (dezvoltare si integrare solutii software), TCE-Curiero (cargo, curierat), Flaro (productie subansamble de plastic, mobilier si produse de birou), Rimobi (dezvoltari si proprietati imobiliare) si respectiv Sebra (francize din industria ospitalitatii).
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri