Cinema City, cel mai mare operator de cinematografe din Europa Centrala si de Est, a anuntat ca vrea sa se extinda in Romania si se asteapta ca cinefilii sa isi pastreze interesul pentru ultimele productii, in ciuda crizei ce afecteaza veniturile populatiei, scrie Reuters.
Nisan Cohen, reprezentantul Cinema City pentru Polonia, a spus ca firma mizeaza pe crestere in Romania, unde cele 22 de milioane de cetateni vizioneaza filme in principal la cinematografe vechi, anunta NewsIn.

"Romania este o piata foarte mare pentru noi. Directia noastra de afaceri este de a semna majoritatea contractelor noastre in Romania, pentru ca acolo sunt foarte putine cinematografe", a adaugat acesta.

"Vrem sa investim intre 25 si 30 milioane euro pentru extinderea retelei noastre de cinematografe si circa 20 milioane euro pentru dezvoltarea de proiecte in Bulgaria," a spus Cohen.

Acesta a spus ca cinefilii din regiune urmeaza sa vina in continuare la cinematografe, considerand ca filmele sunt una dintre cele mai putin costisitoare forme de divertisment din afara locuintei lor.

Cinema City detine 60 de cinematografe cu 600 de ecrane in Polonia, Ungaria, Cehia si Bulgaria.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri