Ministrul IMM-urilor, Constantin Nita, a declarat ca este posibil ca, in viitor, la Brasov, sa se produca piese pentru avioane Airbus, scrie NewsIn.
„S-ar putea ca saptamana viitoare sa purtam discutii cu investitori care ar dori sa relocheze o fabrica producatoare de piese pentru Airbus si care ar fi interesati de Brasov. Eu voi sustine cu tarie Brasovul pentru ca aici exista o mare experienta in industria aeronautica, avem forta de munca foarte bine pregatita in domeniu. Singurele dezavantaje sunt inexistenta autostrazii si a aeroportului“, a spus Constantin Nita.

Nita a vorbit si despre proiectul de modificare a Legii 31/1990, proiect propus de ministerul pe care il conduce – SRL-ul de un euro – proiect care se doreste a veni in sprijinul tinerilor care doresc sa-si faca o afacere, dar nu au resursele necesare pentru asta.

„Prin acest proiect sa stimulam sectoarele inovative, ne adresam tinerilor, in special studentilor. Statul va acorda scutire de taxe acelor firme care vor intra in acest program, pentru o perioada de cinci ani, oferindu-le astfel posibilitatea de a se dezvolta. In cei cinci ani companiile vor trebui sa ajunga la un capital de 50.000 de euro, urmand ca activitatea lor sa fie auditata cu foarte mare atentie“, a spus ministrul IMM-urilor.




Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri