Curtea de Apel Bucuresti a admis recursul Donau Chem, fostul Combinat Chimic Turnu Magurele, impotriva sentintei de deschidere a procedurii insolventei, a anuntat casa de avocatura Bostina si Asociatii.
Curtea de Apel Bucuresti a admis recursul declarat de Donau Chem, impotriva sentintei de deschidere a procedurii insolventei, a modificat sentinta Tribunalului Teleorman prin care se deschisese aceasta procedura si a respins cererea de deschidere a procedurii insolventei.

Tribunalul Teleorman a deschis procedura de insolventa a Donau Chem la data de 16 februarie 2009 la solicitarea creditoarei AMT Service pentru o creanta de 35.395,79 lei.

"Am avut incredere intr-o solutie favorabila in recurs (...) fostul Combinat Chimic Turnu Magurele este o societate comerciala solida, cu 1000 de salariati si peste 200 de clienti", a declarat avocatul Bogdan Paraschiv.

Bostina si Asociatii a inregistrat in 2008 o cifra de afaceri de 16,67 milioane euro si peste 130 de avocati si colaboratori. Cu birouri in Bucuresti, Viena, Fribourg si Nicosia, precum si in alte 13 mari orase din Romania, Bostina si Asociatii a stabilit in 2007 un parteneriat si cu Estudio Juridico Intercontinental SL din Madrid si Ascott Associes din Paris.


Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri