Romanii care trec pragul spa-urilor cheltuie intre 150 si 1.200 lei lunar, iar peste 70% dintre ei o fac cu scopul principal de a se relaxa, releva unu studiu realizat de EDEN SPA, pe un esantion de peste 5000 de clienti fideli.

Romanii care frecventeaza un centru spa sunt persoane tinere, cu varste cuprinse intre 25 si 40 de ani, cu studii medii si superioare, care activeaza intr-un mediu tensionat si stresant si care ocupa, de obicei, pozitii de middle si top management.

“Sunt oameni care investesc timp si bani in terapii si ritualuri anti-stress. Mai exact: un maxim de 1200 de lei lunar si un minim de 150 de lei lunar. Majoritatea clientilor care vin la Eden Spa sufera de sedentarism si sunt afectati de imobilitatea prelungita. Ei isi doresc sa evadeze si sa se bucure de un rasfat prelungit. Sa se impregneze de mirosuri imbietoare si sa isi lase grijile la usa. Serviciile preferate sunt masajele de detensionare cu pietre vulcanice, ritualurile si impachetarile”, afirma Liliana Paraipan, director general Eden Spa.

De asemenea, studiul arata ca un an aduce o medie de pana la 1.200 de clienti noi, iar peste jumate din acestia revin pentru tratamente la centrele spa.

Cum arata Cocor Spa, cel mai mare spa din Romania


Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri