Bogdan Neagu a fost numit in functia de Care Manager al Electrolux Romania, inlocuindu-l in aceasta pozitie pe Florin Porojan, anunta compania.
Bogdan Neagu (foto) a mai lucrat in cadrul Electrolux Romania in perioada noiembrie 2001-decembrie 2004. El ii succede in functie lui Florin Porojan, care a ocupat pozitia de Care Manager intre ianuarie 2005-martie 2009.

Cu o experienta de management de peste 11 ani, Neagu a ocupat pozitii cheie in companii precum Credit Support (Consultanta financiara) si MBC.

“Revin in cadrul companiei Electrolux intr-un moment important atat pentru cariera mea cat si din punct de vedere al contextului economic general. Sunt in fata unei provocari mari, dar alaturi de echipa pe care o cunosc de atatia ani, sunt convins ca vom consolida pozitia Electrolux pe piata romaneasca” spune Bogdan Neagu.

Electrolux este al doilea producator de electrocasnice din lume, avand mai mult de 40 de milioane produse vandute in 150 de tari anual.
Electrolux este producator de aspiratoare, masini de spalat, congelatoare si frigidere, iar printre brandurile sale se numara AEG, Zanussi, Eureka si Frigidaire. In 2008, vanzarile grupului au fost de 105 mld. coroane suedeze, iar numarul total de angajati este de 55.000 de persoane.

Grupul suedez este prezent in Romania inca din 1995 si este reprezentat local de divizia de vanzari si marketing in Bucuresti, precum si de fabrica de aragazuri la Satu Mare, din care detine 99,52% din actiuni. Fabrica Electrolux din Satu Mare vizeaza exclusiv productia de aragaze, aici fiind realizata majoritatea productiei de aragaze Zanussi din Europa. Productia se face atat pentru piata romaneasca, dar si pentru piete externe ca Rusia, tarile balcanice, tarile baltice, Israel, Finlanda, Suedia si Norvegia.


Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri