Complexul Centre Ville din Bucuresti a inaugurat restaurantul Le Bistro, in urma unei investitii de circa 2 milioane de euro, si estimeaza pentru primul an de functionare o cifra de afaceri de 850.000 de euro, a declarat Yaron Ashkenazi, manager general al complexului.
"Luand in considerare locatia, facilitatile exclusiviste, serviciile si conceptul unic de ‘home away from home’, estimam ca in primul an de operare vom inregistra in jur de 140 de clienti pe zi si o cifra de afaceri de aproximativ 850 000 de euro”, a declarat Yaron Ashkenazi, General Manager Centre Ville.

Situat chiar in centrul Bucurestiului, cu acces atat din Calea Victoriei cat si din strada Luterana, Le Bistro este un restaurant cu o capacitate totala de 224 de locuri: 50 in gradina, 60 pe terasa inchisa, 114 in salon si 16 la bar. Restaurantul serveste zilnic micul-dejun pentru cei 300 de oaspeti ai aparthotelului, iar in restul zilei este deschis si pentru cei care nu sunt oaspeti.

Capacitatea initiala a restaurantului, inainte de inceperea lucrarilor de renovare, era de 86 de locuri in salon si 20 de locuri in separeuri. In anul 2008 au fost initiate lucrari extinse de renovare constand in demolare partiala si refacere a podelelor, peretilor, plafonului, bucatariei, sistemului de iluminat.

Localul a fost dotat cu echipamente audio-video si conexiune wireless la Internet. Dupa cinci luni, in octombrie 2008, au fost finalizate lucrarile la terasa si gradina, iar in 2009 a fost redeschis si salonul de jos.

Complexul Centre Ville dispune de 293 de apartamente, pe o suprafata construita de 95000 mp. Complexul este situat chiar in centrul financiar, cultural si social al capitalei, la numai 16 km de aeroportul international Otopeni Henri Coanda. Complexul include hotelul Radisson SAS, Centre Ville ApartHotel, World Class Health Academy, Platinum Casino, sali de conferinta si de evenimente, restaurante, baruri, precum si o zona comerciala cu magazine elegante ale unor branduri renumite. Cu o rata de ocupare de 92,2%, Centre Ville Aparthotel, brand al S.C. Bucuresti Turism S.A., a incheiat anul 2008 cu o cifra de afaceri de 8,2 milioane de euro.












Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri