Noul director general al CEZ Distributie este Doina Vornicu (foto), incepand cu 1 iulie. Ea il inlocuieste in functie pe Gabriel Negrila, care a ocupat trei ani si jumatate aceasta pozitie, potrivit unui comunicat transmis de companie.
Gabriel Negrila s-a orientat in continuare spre o cariera in consultanta, avand 28 de ani de experienta in domeniul energetic. El a devenit director general al fostei Electrica Oltenia la 1 noiembrie 2005.

"Pe parcursul carierei de peste 23 de ani in domeniul energetic, Doina Vornicu, noul director general al CEZ Distributie, a condus activitati diverse de la dezvoltare, investitii, relatii cu clientii, marketing, audit, analiza si control la mentenanta sau energie eoliana. In 2006, s-a alaturat Grupului CEZ. A fost director de mentenanta, a infiintat epartamentul Pierderi Netehnice si a fost manager de risc in Proiectul eolian Fantanele si Cogealac. In paralel conduce Proiectul de Standardizare a activitatii de distributie", se arata in comunicatul CEZ.

Vornicu a fost totodata director de investitii in Electrica, iar in perioada 2000-2002 a fost director de sucursala Electrica la Botosani. Din 2002 pana in 2005, a ocupat functia de director la Directia de Control General tot in cadrul Electrica, ulterior alaturandu-se echipei Transelectrica in functia de sef Serviciu Proiecte Internationale pentru a demara proiectul cablului submarin de 400 KV Romania - Turcia.

Grupul CEZ este unul dintre cei mai puternici producatori, furnizori si distribuitori de energie din Europa, atat din punct de vedere al capacitatilor operationale cat si din punct de vedere al numarului de clienti deserviti, fiind al doilea mare exportator de energie din Europa.

CEZ acopera domenii industriale precum generarea de energie, distributia de energie si comercializarea energiei electrice si termice, precum si a produselor auxiliare.




Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri