Laura Culita22 Iulie 2009 in Companii

Nou director economic la Farmec


Nou director economic la Farmec
Producatorul de cosmetice Farmec Cluj-Napoca are un nou director economic, in persoana lui Mircea Stanceanu (51 de ani), acesta coordonand, incepand cu luna aceasta, activitatile financiare ale companiei si reprezentantelor din tara. Anterior, aceasta pozitie a fost ocupata de Viorica Lucacel care dupa 14 de activitate in cadrul firmei s-a pensionat.

Inainte de a se alatura echipei de management al producatorului de cosmetice, Stanceanu a ocupat, timp de opt ani, pozitia de director financiar-economic la Qadrant Amroq Beverages. Noul director economic de la Farmec are o experienta de 28 de ani in domeniul financiar si managementul contabilitatii in companii din piata produselor de larg consum si institutii financiare.

“Mircea Stanceanu are o experienta indelungata in domeniul financiar, care ii va permite sa faca fata provocarilor pe care le aduce acest an si sa atinga obiectivele financiare pe care le vizam", au declarat reprezentantii companiei.

Mircea Stanceanu a absolvit in 1981 Facultatea de Stiinte Economice din cadrul Universitatii Babea-Bolyai din Cluj-Napoca si a urmat numeroase cursuri profesionale – de management, expert contabil, formarea echipei, implementarea procedurilor IAS, potrivit informatiilor comunicate de oficialii Farmec.

Farmec Cluj-Napoca a incheiat primele patru luni ale acestui an cu un avans de 3% al afacerilor fata de aceeasi perioada din 2008, pana la 26,5 mil. lei (aproximativ 6,2 mil. euro), a anuntat compania la inceputul lunii.

Farmec SA Cluj-Napoca, cea mai mare companie producatoare de produse cosmetice din Romania, detine marci recunoscute international, printre care se regasesc Gerovital H3 prof. dr. Ana Aslan, Gerovital Plant, Aslavital, Farmec, Aslamed, Doina, Ada, Obsesie, Athos si Dermofarm.

Cititi detalii despre strategia Farmec pe anul acesta.

Strategia celui mai mare producator autohton de cosmetice

Strategia celui mai mare producator autohton de cosmetice

Recomandare Concurenta a autorizat tranzactia Mega Image - Prodas
Citeste si

mai multe articole din Companii