Vanzarile in volum ale brandului Jagermeister in Romania, aflat in portofoliul companiei BDG Import, au inregistrat in primul semestru al acestui an un avans de 36% fata de perioada similara a anului trecut.
"Jagermeister a avut o crestere constanta a vanzarilor inca de la intrarea pe piata. Acest trend crescator se datoreaza efortului depus in implementarea actiunilor de marketing planificate: show-urile Wild Cats, ce au avut un adevarat succes in toata tara, campaniile de tasting, self running promotion, dar si sustinerea unor evenimente muzicale. Rezultatele inregistrate pana acum ne motiveaza sa investim si in viitor in imaginea acestui brand apreciat de tineri”, a declarat Petru Berciu, director general BDG Import.

Transilvania si Banatul se mentin in fruntea regiunilor cu cele mai ridicate vanzari, inregistrand volume de aproape 3 ori mai mari decat in restul tarii.

Reteta bauturii Jagermeister include 56 de ingrediente naturale din randul plantelor, radacinilor si fructelor, scortisoara, cuisoarele, ghimbirul, sofranul si coriandrul fiind doar cateva dintre arome continute.

Jagermeister a fost lansata in anul 1935, avand la baza reteta lui Curt Mast. In 1964, brandul german a intrat pe piata olandeza. Din 1966 a patruns si in Italia, cea de-a doua mare piata la nivel international pentru lichiorurile din plante.

In prezent, Jagermeister este distribuit in peste 80 de tari din intreaga lume si este considerat a fi cel de-al noualea cel mai vandut brand de bauturi alcoolice de pe toate meridianele, potrivit clasamentului “Top 100 Premium Spirit Brands Worldwide“, realizat de Impact Internationals

Compania BDG Import a fost infiintata in anul 1996, avand ca obiect de activitate importul si distributia de produse premium si superpremium.

Din portofoliul BDG Import fac parte marcile Jack Daniel’s, Finlandia, Remy Martin, Cointreau, Louis XIII, Metaxa, Piper Heidsieck, Evian, Jagermeister, Corona Extra, Budweiser Budvar, Southern Comfort, Cutty Sark, Herradura, Laurent Perrier, Baron Philippe De Rothschild, Passoa si Borges.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri