Ministerul Finantelor Publice (MFP) a atribuit firmei Lukoil Romania un contract pentru furnizarea de benzina si motorina, pe baza de bonuri valorice, de 372.824 lei (aproximativ 90.000 euro), scrie NewsIn.
Potrivit anuntului, criteriul de atribuire l-a constituit "pretul cel mai scazut".

Valoarea estimata initial pentru acest contract, atribuit in 7 iulie, a fost de 520.722 lei (123.690 euro), la cursul de schimb anuntat de Banca Nationala a Romaniei pentru 7 iulie, de 4,21 lei/euro.

Directorul general al companiei, Constantin Tampiza pe 30 iulie ca, LukOil Romania, membra a grupului LukOil, a avut in primul semestru pierderi de 4,4 milioane dolari, iar cifra de afaceri a scazut cu aproape jumatate, de la 1,035 miliarde dolari pe primul semestru din 2008, la 529 milioane dolari.

Grupul petrolier LukOil, al doilea mare producator din Rusia, este prezent pe piata romaneasca prin subsidiara LukOil Romania, care detine peste 300 de benzinarii.



Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri