Firma Network Press Concept,fostul Rodipet, a renuntat la procesele de insolventa deschise firmelor SC Baduc SA si Interbrands Marketing & Distribution, in timp ce o actiune a Rodipet Courier impotriva SC Truck Exim SRL a fost respinsa, din cauza ca cererea de chemare in judecata nu a fost timbrata.
Instanta a luat act de cererea de renuntarea la judecata.
Firma Rodipet Courier a inregistrat, in data de 24 iunie, la Tribunalul Bucuresti, o cerere de intrare in insolventa a firmei de transport SC Truck Exim SRL, iar procesul s-a judecat pe 24 august.

Firma Network Press, fostul Rodipet, a deschis, tot la Tribunalul Bucuresti, pe 22 iunie, un proces impotriva firmei de constructii SC Baduc SA, cerere care s-a discutat tot pe 24 august. Un alt proces in care Network Press cere intrarea in insolventa a firmei de distributie Interbrands Marketing & Distribution pentru recuperarea datoriilor s-a inregistrat pe 26 iunie si a fost discutata de magistratii de la Tribunalul Bucuresti tot pe 24 august, potrivit NewsIn.

Fostul Rodipet si firme apropiate au deschis, la Tribunalul Bucuresti, zeci de procese de insolventa impotriva unor societati sau institutii importante, precum "Spiru Haret", SRTV, Loteria, dar si impotriva altor firme. In acelasi timp, proprii creditori cer restituirea datoriilor in alte zeci de procese.


Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri