Federatia Sindicala Hidroelectrica Hidrosind va declansa, de astazi, actiuni de protest impotriva divizarii Hidroelectrica, in 13 judete din tara, la sediul Ministerului Economiei si la sediile PSD si PDL, informeaza NewsIn.
“Decizia politica a fost luata. Hidroelectrica va fi divizata in cele doua companii. Acesta este ‘dialogul social’ la nivelul Ministerului Economiei. In fata acestei situatii, Federatia Sindicala Hidroelectrica Hidrosind va declansa actiunile legale de protest impotriva divizarii Hidroelectrica" a declarat presedintelele Hidrosind, Decebal Sulea.

Programul actiunilor de protest este organizat pe parcursul a patru zile.

Astfel, in 7 septembrie sindicatele vor picheta sediile prefecturilor Arges, Mehedinti, Alba, Sibiu, Valcea, Olt, Hunedoara, Cluj, Gorj, Caransebes, Bihor, Buzau si Neamt intre orele 10:00-11:00 cu inregistrarea unei petitii.

Pichetarea sediului Ministerului Economiei va avea loc in datele de 10 si 11 septembrie, intre orele 9:00 – 10:00, respectiv Sediul PSD intre orele 11:00 – 12:00 si Sediul PDL intre orele 13:00 – 14:00.

Sindicatele vor picheta in 17 septembrie sediului Ministerului Economiei intre orele11:00–14:00.

Presedintele Hidrosind, Decebal Sulea, estimeaza participarea la proteste a aproximativ 2.000 de sindicalisti.


Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri