OMV a deschis al treilea tunel de spalare auto din Romania, la Brasov, fiind al patrulea din Balcani, cu o capacitate de 80 de masini pe ora, potrivit companiei.
Spalarea unei masini dureaza 3 minute, indiferent de programul pentru care se opteaza. Avand o lungime de 25 metri, tunelul de spalare poate deservi cinci autoturisme in acelasi timp, si pana la 80 de masini/ora.

„Prin deschiderea tunelului de spalare de la Brasov, al patrulea de acest fel din zona Balcanilor, clientii din Brasov sau cei aflati in tranzit prin acest oras pot beneficia de tehnologie de spalare auto ce permite curatarea masinii intr-un timp record”, a declarat Radu Caprau, reprezentant OMV Romania.

Tehnologia folosita in tunelul de spalare auto din statiile OMV dispune de echipamente fixe, specifice fiecarei etape a programului de spalare. Conducatorul auto trebuie doar sa lase masina cu schimbatorul de viteze la „punctul mort” iar autoturismul va fi preluat de o banda mobila, deplasandu-se cu viteza constanta printre echipamentele care asigura spalarea. Tunelul de spalare din statia OMV Brasov dispune de un program de prespalare pentru zonele greu accesibile sau foarte murdare.

OMV Romania Mineraloel este prezenta in Romania din anul 1998, avand sediul in Bucuresti si functionand ca o sucursala detinuta in totalitate de OMV, grupul energetic lider in centura de crestere europeana.

OMV Romania are 89 de angajati si a creat aproximativ 2.000 de locuri de munca prin reteaua celor 77 de statii care reprezinta o cota de piata de 9% in sectorul distributiei de carburanti.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri