Tiberiu Roth, directorul general al lantului de clinici Hiperdia, estimeaza ca in ultimii doi ani s-au investit zece milioane de euro in retea, care numara in prezent 16 centre medicale.
"Anul acesta, am deschis patru noi unitati, la Cluj, Bistrita, Turda si Brasov", a declarat Tiberiu Roth (foto), fara sa dezvaluie valoarea investitiei totale. Seful clinicilor Hiperdia a mai declarat ca este putin probabil ca anul acesta sa mai faca si alte investitii, avand in vedere situatia dificila din sectorul sanitar.

"Anul acesta, afacerile clinicilor au crescut, insa nu in ritmul pe care l-am asteptat", a mai spus Roth, adaugand ca pentru moment nu poate oferi detalii. “Nu putem sa facem estimari (cu privire la veniturile pe 2009 – n. red.) pentru ca este un an complicat, situatia se schimba de la o zi la alta si depindem foarte mult de modul in care se transeaza banii de la stat”, a explicat Roth, intr-o convorbire recenta cu reporterul Wall-Street.

Cu privire la estimarile pentru cifra de afaceri din 2010, seful Hiperdia a declarat ca nu poate sa se pronunte - "asteptam sa vedem care va fi noua guvernare si ce se va decide in privinta secorului sanitar", a adaugat Roth.

In prezent, reteaua Hiperdia este formata din patru clinici in Bucuresti, cate trei in Bucuresti si Cluj si cate una in Timisoara, Satu Mare, Ploiesti, Galati, Bistrita si Turda.

Cititi si Solutie de criza: Abonamentul de sanatate, surogat pentru crestere salariala.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri