Furnizorul si distribuitorul de gaze naturale Timgaz estimeaza in acest an ca va inregistra o scadere de 25% a gazelor distribuite, ceea ce va determina diminuarea afacerilor cu 10%, de la 1 milion euro in 2008, a declarat directorul general al companiei, Cristian Morutan.
"In 2008, am distribuit circa patru milioane metri cubi gaze. Pentru acest an, estimam ca vom distribui trei milioane metri cubi gaze. De asemenea, ne asteptam ca anul viitor sa fie asemanator lui 2009", a spus directorul Timgaz, Cristian Morutan, citat de NewsIn.

Acesta spune totodata ca, din punctul de vedere al livrarilor de gaze naturale, criza abia acum incepe. "Cea mai mare parte a tranzactiilor le facem iarna", a adaugat Morutan.

"Mai mult, din cauza scaderii tranzactiilor economice, ne asteptam pentru 2009 la rezultate financiare foarte proaste. Cifra de afaceri ar putea scadea astfel cu 10%", a mentionat Cristian Morutan.

Directorul Timgaz a afirmat ca a redus cheltuielile companiei cu 10% si a diversificat portofoliul societatii inspre activitati conexe, precum montarea, verificarea si service-ul centralelor termice de apartament, pe fondul crizei economice.

Timgaz Buzias este societate comerciala pe actiuni cu capital majoritar privat, infiintata in anul 1999. Societatea are ca obiecte principale de activitate distributia si furnizarea gazelor naturale si prestarea de servicii – lucrari de instalatii in domeniului gazelor naturale. Societatea livreaza gaze naturale in localitatea Buzias si zona limitrofa Timisoarei, respectiv comuna Sanmihaiu Roman.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri