Dupa o investitie de 100.000 de euro, restaurantul Heritage se extinde prin inaugurarea in plina criza economica a Petit Heritage Traiteur - o propunere cu elemente de bucatarie fina, destinate unei categorii mult mai mari de consumatori.
Desi mediul economic este marcat de criza financiara de mai bine de un an, actionarii restaurantului Heritage considera ca acest context este prielnic pentru deschiderea unei afaceri si decid sa se extinda prin atacarea unui alt segment de business.

“Cu Petit Heritage Traiteur targetam o categorie mai larga de persoane, care apreciaza gastronomia sofisticata, dar care nu au intotdeauna timp sa mearga la restaurant. In plus, resaturantul Heritage are o echipa de bucatari care pot gati si pentru traiteur, deschizand portile catre gastronomia fina unei categorii mult mai largi de consumatori”, declara pentru Wall-Street Simona Mardale, director general Heritage si Petit Heritage.

De asemenea, noul local va oferi clientilor servicii de catering, care le va permite sa isi organizeze propria petrecere cu produse de tip traiteur.

In meniul Petit Heritage se regasesc preparate din bucataria Restaurantului Heritage, la care se adauga vinuri, ceai, cafea si mirodenii.

Preturile variaza intre 9 si 39 lei pentru o salata, sau 19 si 33 lei pentru un fel de mancare gatita, iar desertrile pot costa intre 5,5 lei – un platou cu mini prajituri- si 19 lei, pentru o felie de tort foret noire.

Restaurantul Heritage a fost lansat in septembrie 2007, dupa o investitie ce depasea un million de euro.

Restaurantul este numit si "restaurantul bancherilor", deoarece majoritatea fondatorilor ocupa functii importante in cadrul unora dintre cele mai mari institutii bancare de pe piata din Romania. Dupa o perioada de cinci luni de renovari, restaurantul a fost redeschis in luna martie a acestui an.

Localul dispune de trei saloane cu 140 de locuri, 90 in interior si 50 pe terasa. Meniurile se incadreaza intre 12 si aproximativ 130 de euro pentru cele mai rafinate bucate, avand specific francez si mediteraneean .

Cititi si articolul O afacere pentru connaisseuri: Romanii uita de criza cu meniuri de lux



Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri