Compania de curierat FedEx Express, filiala FedEx, isi extinde operatiunile din Romania prin oferirea unui nou serviciu de livrare in numai o zi lucratoare catre piete cheie din Europa, pentru clientii din Timisoara si Arad.
Clientii din cele doua zone, care reprezinta aproximativ 2.330 de coduri postale, vor beneficia de noul serviciu de curierat rapid, cu livrare in doar o zi lucratoare, catre 20 de tari din Europa, inclusiv piete cheie precum Germania, Franta si Marea Britanie.

In plus, deoarece perioada de tranzit catre Asia a fost redusa cu o zi, expeditia catre zone importante din regiune, precum China, India si Vietnam, dureaza acum numai 2 sau 3 zile lucratoare, in functie de serviciul din tara respectiva.

De asemenea, serviciile de curierat catre Romania au fost imbunatatite prin dezvoltarea retelei FedEx Express si indeplinirea formalitatilor vamale in Timisoara. Astfel, clientii FedEx Express vor beneficia de o reducere a timpului de expediere catre Timisoara de pana la 2 zile lucratoare. Livrarile din Statele Unite ale Americii si zone cheie din Asia, precum Hong Kong, Singapore sau Shanghai, vor fi efectuate catre Timisoara in numai 3 zile lucratoare, iar coletele din Europa in numai 1 zi.

„Timisoara reprezinta o oportunitate deosebita de dezvoltare pentru FedEx Express in Europa de Est, fiind unul dintre motoarele de crestere economica ale Romaniei si unul dintre orasele cu cea mai rapida dezvoltare din Europa”, a declarat Antje Schuett-Fahrenkrog, regional vicepresident, operations, FedEx Express Europa Centrala si de Est si Israel.

„Romania este una din pietele emergente din cadrul UE care inregistreaza cresteri importante in industria metalurgica, textile si contructii. FedEx Express vine sa stimuleze aceasta dezvoltare, prin conectarea pietelor la nivel global”, a mai adaugat acesta.

In plus, FedEx si-a imbunatatit si oferta pentru coletele cu greutatea cuprinsa intre 68 si 1.000 de kg. Aceasta serie de schimbari vine sa completeze serviciile FedEx si anticipeaza nevoile uneia dintre pietele emergente ale Europei de Est.

Prezenta pe piata romaneasca din 1997, FedEx Express si-a imbunatatit si extins permanent oferta de servicii de curierat international rapid impreuna cu partenerul sau local, International Romexpress (IRS).

Cu o flota de 50 de masini, o echipa de 100 de angajati si 12 birouri in tara, IRS asigura la nivel national serviciile de curierat International Priority si International Priority Freight dinspre si catre Romania.

FedEx Express este cea mai mare companie de curierat rapid din lume, care furnizeaza servicii de expediere rapida si de incredere in peste 220 de tari si teritorii.

FedEx Express foloseste o retea globala terestra si aeriana care asigura o livrare rapida coletelor prioritare; astfel, este posibila expedierea coletelor intr-un timp scurt, una sau doua zile, datorita serviciului cu garantie de distribuire.

FedEx furnizeaza clientilor si companiilor la nivel global un portofoliul de servicii de transport, comert electronic si servicii pentru afaceri.

Avand un venit anual de 34 de miliarde de dolari, compania ofera solutii integrate de business prin intermediul companiilor de curierat care opereaza sub brandul FedEx.



Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri